Efterårshoffet

Hoffet

Når nætterne bliver lange og dagene regnfuldt grå hersker Efterårshoffet.
Eller, herske er måske et stærkt ord, for Efterårshoffet har sjældent et større mål en sjov og ødelæggelse. Det er derfor nætterne bliver længere, for i mørket kan man plotte og planlægge, og når morgenen endelig kommer, ligger det perfekte spotlight på gårsnattens løjer.

Årstiden

Efteråret er tiden hvor verdenen forbereder sig på den lange kulde der står i vente, dog ikke uden at give et sidste flair. Bladene bliver spektakulært røde og gule, og både dyr og mennesker skifter garderobe. De friske sommerdufte bliver erstattet med tørrede krydderier og vinden fyldt med jordens sidste kolde åndedrag.
Efteråret er også dødens tid. Det er starten på den lange proces, der gør at livet engang kan genopstå, for der er intet liv uden død og fødsel.

Følelsesliv

Alle efterårsfeer er drevet af kaos, da de tilhører den naturlige proces, der destruerer verdenen, for at den kan blive genopbygget. Hos nogle manifestere kaoset sig som en konkret lyst for at ødelæggelse ting, mens det hos andre udtrykker sig som barnlige drillerier. Efterårsfeer ser sjældent på det større billede, men de samler alle på genstande der kan minde dem selv om deres tidligere bedrifter.

Æstetik

Brune, røde og gule farver. Motiver med dødssymbolik. Genstande forbundet med minder for den individuelle fe.

Struktur

Efterårshoffet er udvalgt diktatur. Én fe har alt magten, medmindre størstedelen af alle feer der er en del af Efterårshoffet ønsker en ny regent.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk