Verdensdokumenter

Hvad vil det sige at være en fe

Feer er naturlige koncepter givet en fysisk form. Det kan være koncepter/elementer som ild, planter, død, nysgerrighed, dyr mm. De er derfor ofte som naturen – vilde, kaotiske og konstant ændrende. Feer dør ikke af alderdom, men kan stadig dø i kamp, eller ved forgiftning. De kan også dø af kedsomhed, hvilket gør, at de ofte opsøger underholdning fra andre væsener, og kan være meget konfliktsøgende. Feer kan ikke lyve, men kan godt tale uden om spørgsmål og fortælle halve sandheder. Feerne er kendt for at drive handel med tjenester. Feernes Rige er opbygget af fire hof som styrer hver deres område. Ofte ligger en fes loyalitet hos sit hof, men andre vælger at give den andetsteds. 

Faeklaner, faehof og faehistorier

På denne side finder du spillets faeklaner, faehof og forskellige historier fra spiluniverset. Når du skaber din karakter, skal du både have én faeklan og et fehof, i hvilken som helst kombination der passer dig og din karakter. Held og lykke med karakterskabelsen!

hvad er en fae?

Feerne er naturlige koncepter givet en fysisk form. Det kan være koncepter/elementer som ild, planter, død, nysgerrighed, dyr mm. De er derfor ofte som naturen – vilde, kaotiske og konstant ændrede. Feer dør ikke af alderdom, men kan stadig dø i kamp, eller ved forgiftning. De kan også dø af kedsomhed, hvilket gør, at de ofte opsøger underholdning fra andre væsener, og kan være meget konfliktsøgende. Feer kan ikke lyve, men kan godt tale uden om spørgsmål og fortælle halve sandheder. Feerne er kendt for at drive handel med tjenester. Feernes Rige er opbygget af fire hof som styrer hver deres område. Ofte ligger en fes loyalitet hos sit hof, men andre vælger at give den andetsteds. 

 
 

Faeklanerne

For at spille med i Feernes Hvisken, skal din karakter identificere sig med en faeklan. Denne tilknytning kan manifestere sig på mange måder, og vil influere både hvordan du selv ser din karakter, hvordan du udfører magi og andre spiller med dig (og meget mere). Derfor er dette valg ikke altid ligetil, men vi vil gøre vores bedste for at guide dig igennem.

 

Det er fire klaner du kan have tilknytning til (i skrivende stund):

De Primale Fae

Dem der finder deres hjem blandt tordenstorme, jordens rystelser og drager deres magi fra verdens tumulte elementer og primære skabninger.

De Bæstlige Fae

De der knytter bånd med levende og døde dyr, typisk til det punkt, at de har et ubrydeligt bånd til en bestemt art eller fæ.

De Blomstrende Fae

De der finder familie hos alt der gror i jorden og snakker gennem rødder og blade. Typisk finder de en enkelt planteart, de drager deres magi fra.

De Sansende Fae

De, der finder sig bedst i følelsesudbrud, der drager deres magi fra følelser og sansefornemmelser, både ved at skabe dem selv, og stjæle dem fra andre.

De fire hof

Som en del af at skabe din karakter til Feernes hvisken.  skal du vælge et af fire hof som din karakter er en del af. De er baseret på de fire årstider, og disse hof har hver deres æstetikker og tematikker, samt unikke magtstrukturer og værdier.

At være en del af et hof kan have større eller mindre betydning for din karakter, men det bør altid have noget betydning i spillet. Der bliver også taget beslutninger til tingmøder med hofne, hvor man skal prøve at komme til enighed med sine medfae. Du kan læse meget mere om de specifikke hof i deres dokumenter, men her får du et overblik. De har hver nogle stikord og titler, som du kan bruge til inspiration.

Forårshof - Skaberne

Feer fra forårshoffet er kreative feer der elsker at skabe og ændre. De har en inspiration og ungdommelig energi, der gør dem lette og venlige.

Stikord: fornyelse, genopstandelse, ungdommelig, kreativitet, skabertrang, luftig, let, lattermild, blide, eksplosiv

Sommerhof - Æstetikerne

Feer fra sommerhoffet er energiske feer der kan være både varme og opslugende. Sommerfeer er enten de venligste skabninger du vil møde, eller de mest selvoptagede.

Stikord: sprudlende, arrogant, eftertragtet, delusionelle, personlighedsdrevne, venlige, varme, vækst, modenhed, varme eventyr

Efterårshof - Intrigemagere

Feer fra efterårshoffet er opsat på at plotte, snyde og sprede kaos. Efteråret handler om det sidste store flair inden vinterens kulde og mørke, og ifølge efterårsfeer er dette flair ofte ekstremt og går ud over andre.

Stikord: kaotiske, festlige, døende, falmende, intriger, samlere, produktivitet,

Vinterhof - Vogterne

Feer fra vinterhoffet er hårdføre feer der kan ses som lidt mere realistiske i deres verdensbillede. 

De er pragmatiske og mere garvede end andre feer.

Stikord: pragmatisk, overlevelse, veteran, realistisk, snu, kulde, mørke, fortvivlelse, dvalen.Historier fra universet

KOMMER SNART

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk