Sådan laver du en karakter

De nødvendige grundsten for en karakter:

Når du skal lave en karakter til Feernes Hvisken er der noget information der er absolut nødvendigt for karakterens eksistens. Følgende er hvad der skal fastlægges før din karakter kan deltage:

1. Hvilket af de fire hof din karakter tilhører.

2. Hvilken af de fire klaner din karakter tilhører.

3. Et navn til din karakter.

Alt information om de forskellige hof  og klaner kan findes her:

Anbefalet

Når de nødvendige detaljer er fastlagte, kan du viderebygge din karakter. Det er ikke et krav at du ved alt om din karakter når du starter, men visse informationer er rare at have på forhånd. Både for dig, og dine medspillere. Vi anbefaler at man laver følgende forinden:


1. Et kort grundkoncept. Et eksempel kunne være en vandfe der lokker børn ud i havet med sin smukke sang. Det handler om at have noget stabilt at kunne arbejde videre ud fra.

2. Hvordan udtrykker din karakter sig umenneskeligt. Det er en fælles ting for alle feer at de minder om mennesker, men er en smule ved siden af. F.eks. kunne det være at vandfeen har en konstant trang til være nær væske, og derfor prøver at lokke de andre feer med over i baren.

 3. Relationer til andre feer og grupperinger. Hvis muligt er det rart på forhånd at danne sig nogle relationer til de andre karakterer i spillet. Finder man det svært at skrive ud, eller kender man ikke nogen personligt kan man selvfølgelig også spørge de andre spillere eller en arrangør på spildagen om man ikke kan få noget hjælp.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk