Regler

Valuta

Ligesom mange andre rollespil, har Feernes Hvisken også en standard valuta. 

I Feernes Rige bruger man ikke guld eller mønter, men tjenester fra dødelige mennesker. De tjenester er skrevet ned på bittesmå kontrakter, så de nemt kan byttes frem og tilbage i f.eks. baren. Tjenestens værdi afhænger af hvor godt et menneske det er der skylder den.

 

Sjæle

Man kan give sin sjæl væk til en anden spiller. Har man givet sin sjæl væk, er man i den anden spillers kontrol og skal gøre som de siger (inde for sikkerheds- og trygheds rammer) medmindre andre betingelser er aftalt i det man giver sin sjæl væk.

Der er to typer sjæle: dødelige og udødelige. 

Dødelige sjæle tilhører mennesker der stadig er i menneskenes rige, mens udødelige sjæle tilhører feer og mennesker der befinder sig i feernes rige. 

Man kan have permanent kontrol over en dødelig sjæl, men udødelige sjæle vender tilbage til deres krop når sæsonen skifter, hvilket er ca. hver anden spilgang.

Denne forskel er skrevet ind, så mennesker har mulighed for at være permanent bundet til en fe hvis de ønsker, da deres sjæl så bare har været givet væk imens den var dødelig.

 

Tjenestebånd

Løfter er magiske i feernes rige, og lover man nogen en tjeneste, bliver man magisk tvunget til at holde sit ord. Det gøres ved brug af tjenestebånd.

Tjenestebånd er et fysisk bånd med et navneskilt, der viser hvem der skylder tjenesten.

De kan bruges til at få spilleren, hvis navn er på båndet, til at gøre en tjeneste for dig (inde for sikkerheds- og trygheds rammer).

Tjenestebånd skal udføres hvis muligt, hvis ikke muligt bliver tjenesten ikke opbrugt.

Man kan altid lave flere tjenestebånd med sit eget navn, og man kan frit bytte andres tjenestebånd væk.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk