Vinterhoffet

Hoffet

Vinterhoffet er vogterne i isen. Selv når alt er dødt, og kun den frysende vind kuler over det sneklædte landskab, arbejder de hårdt. For selvom verdenen står hårdt til nu, kan det altid blive værre i morgen.
Vinterhoffet er i kontrast til mange af de andre hoffer stoiske og rolige. De er hærdede af vinterens hårdheder og de har gjort dem pragmatiske til en grad, hvor mange ser dem som stædige og snæversynede. I realiteten er det ikke fordi en vinterfe, ikke ser nuancer eller andre muligheder, men fordi de i deres visdom nok allerede har overvejet det større billede.

Årstiden

Vinteren er kold og smuk. Der er en enkelthed og essens der ikke kan findes noget andet tidspunkt på året. Samtidig kan den være hård og uretfærdig. Vinteren har ofte punkter hvor man må kæmpe for sit liv, men langt størstedelen af tiden går med at vente kulden ud, hvilket leder til lange perioder med stille refleksion.

Følelsesliv

Vinterfeer er velovervejede og hårde, stoiske og uretfærdige. Vinterfeer går meget op i at man har en form for værd eller styrke, og den værdi skal være tydelig. Det kan lede til meget praleri og unødig nedgøren af andre, men det betyder også at de gør alt hvad de kan for at være så brugbare som mulige for hele hoffet.

Æstetik

Sorte og hvide farver, tykt tøj til at holde vinterens kulde ud, praktisk, kapper.

Struktur

Vinterhoffet er ledt af de ældste. Det er dem, der har mest erfaring og har overlevet flest vintre.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk