Sommerhoffet

Hoffet

Sommerhoffet er fyldt med lurende og lokkende sjæle. De nyder at leve en dionysisk livsstil med masser af dans, fest, romantik og drømme. De elsker at bade sig i opmærksomhed, og gør ofte alt for at være i centrum. De er excentriske, men på en måde, hvor man ikke helt kan gøre for at blive fristet til at danse med dem. Sommerfeerne ved godt selv, at de er eftertragtede, og ser sig selv som værende perfekte eller uundværlige, hvilket ofte stiger dem til hovedet.

Årstiden

Sommeren er lysets og varmens tid. Den forbindes ofte med ferie, glæde og frihed. Det er en tid fyldt med energi, og hvor verdenen står i vækst og overflod. Der er frisk frugt på træerne og velduftende bær på buskene. På den anden side af tidens grønne mønt, er det også en tid med tørke, med hede og voldsomt stormvejr, for nydelse og umådeholdenhed går hånd i hånd under den bagende sol.

Følelsesliv

Sommerfeerne er meget dramatiske; de vil gerne fylde så meget i andres liv som muligt, både på godt og ondt. De gør ofte deres fortællinger meget vilde for at imponere andre, og går langt for at være i fokus.

Æstetik

Farverigt, dramatisk, smukt, stor brug af smykker.

Struktur

Som udgangspunkt prøver Sommerhoffet altid at komme til en fælles konklusion. Når det fejler, hvilket ikke er sjældent, dyster de i forskellige færdigheder, de finder på internt. “Hvem kan lokke flest mennesker” eller “Hvem kan blive mest populær blandt de andre hoffer” er blot enkelte af de mange turneringer de tidligere har benyttet.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk