De blomstrende Fae

Knyttet til naturen

Den blomstrende fae binder sig til alverdens organimser i planteriget, såsom roser, svampe, egetræer og mange flere. “Blomster”, som de kaldes i daglig tale, er kendt for deres skaberglæde, deres farverige, pompøse personligheder og ikke mindst et flair for det festlige de bringer, hvorend du går hen.

Klanens struktur

Blomstrende feer er karakteriseret ved deres forbindelse til et bestemt organisme i planteriget. Dette kan være en bestemt blomst, en svamp, et bestemt træ eller noget helt fjerde. Fælles for dem alle er, at den valgte plante er med til at karakterisere faens æstetisk, verdenssyn og magi. Hvordan, er op til din karakter at bestemme.

De blomstrende feers æstetik

Blomster kan altid genkendes på deres pompøse udtryk – om det er simpelt, ekstravagant eller noget midt imellem er de altid klædt stilet på. Dette betyder dog ikke, at alle blomstrende feer er udadvendte, der ville man tage fejl – blomstrende feer er så forskellige som alverdens blomster.

Spørgsmål til karakterdannelse

For at skabe en blomstrende fae, skal du bringe disse overvejelser til din karakterskabelse:

 

Hvilken del af planteriget/plante er du knyttet til? Er det en blomst, en svamp, en bestemt træart eller noget helt andet?

 

Hvordan udtrykkes din karakters tilknytning til den valgte plante? Hvordan kan man se det i dens personlighed? Dens æstetik (kostume, tøj)?

Alle blomstrende feer har et image/selvopfattelse, de vil opretholde overalt andet i denne verden. Hvad er dit? Hvilken del af din karakter afspejler det sig i?

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk