De primale Fae

Knyttet til elementerne

De primale fae binder sig til de primære elementer, såsom jord, vand, ild, luft, torden og vind. 

“Primale”, som de kaldes i daglig tale, er kendt for at have stærke idealer, stædige leveregler de følger hele deres liv – især levereglen om at hellige frihed frem for alt.

Klanens struktur

Sjældent finder de som gruppe enighed selv, da deres tanker og ideer kommer fra vidt forskellige elementer og tolkninger af den primære magi. Dog kan de hurtigt nikke genkendende til, at de andre klaner til tider gør tingene for komplicerede, og glemmer det mest essentielle – at have frihed, over alt andet. I samme natur, knytter Primaler sig frit til hvem de vil, som vinden i træerne, dog finder de typisk venner hos faes med lignende passioner, idealer og hos primaler finder de tit frænder hos dem der er knyttet til samme element.

De Primale Faes æstetik

De primale har et element de særligt knytter sig til, som kan ses reflekteret i deres æstetik, deres magi og deres blik på verden. Man siger typisk, at man altid kan genkende ildprimale på deres glødende øjne, tordenprimale på deres grålige toner og jordprimale på deres evige væld af værdifulde smykker og tingeltangel. Men ligeså meget som de er genkendelige, er primale kendt for at overraske, så hvad du og din karakter tolker udfra jeres valgte element er helt op til dig!

Spørgsmål til karakterskabelse

For at skabe en primal fae, skal du bringe disse overvejelser til din karakterskabelse:

Hvilket element er du knyttet til? Er det ild, vand, jord, luft, torden, eller noget helt andet?

Hvordan udtrykkes din karakters tilknytning til det valgte element? Hvordan kan man se det i dens personlighed? Dens æstetik (kostume, tøj)?

Alle primale feer har mindst et stærkt ideal eller en ubrydelig leveregel. Hvilke stærke idealer eller leveregler betegner din karakter?

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk