De sansende fae

De sansende feer

De sansende fae binder sig til en bestemt følelse eller del af følelseslivet, de drager deres dramatik og magi fra. Derfor er det intet under, at de er kendt for store armbevægelser, endnu større drømme og har flair for det dramatiske i hvad end de blander sig i,  i konflikt eller fredstid..

I følelsernes vold

Sansende feer er bundet af en enkelt følelse i følelsesspektret, hvilket kan reflekteres i deres æstetik, deres magi og deres blik på verden. Det kan være alt fra følelsen af vrede, kærlighed, jalousi eller noget helt fjerde. Forbindelsen til denne følelse kan komme fra vidt forskellige steder – en hændelse i fortiden, en afhængighed, et uforløst forhold eller noget helt fjerde. Sansende feer er ikke bundet i deres valgte følelse hele tiden, men er præget af den i et omfang det gør den tydelig for andre. Nogle bliver opslugt i deres følelser og danser til nattens ende, hvor andre finder deres følelsesbehov i andre feer og skabninger. Uanset, skaber deres jagt på følelser og forbindelser tit den næste skandale eller konflikt.

Knyttet i hemmeligheder og klæder

Sansende fae finder deres fællesskaber på kryds og tværs – de er ikke bange for at spørge om de dybeste hemmeligheder eller pryde sig med sladder. Man kan genkende en sansende fe på deres festlige, farverige udtryk. Klædt i rå følelsesudtryk, er de sansende feer svære at genkende som gruppe, men nemme at opdage hver for sig – og til dem der spørger, så er sort bestemt også en farve.

Spørgsmål til karakterskabelse:

For at skabe en sansende fae, skal du bringe disse overvejelser til din karakterskabelse:

 

Hvilken følelse er du knyttet til? Er det kærlighed, jalousi, tristhed eller noget helt andet?

 

Hvordan udtrykkes din karakters tilknytning til din valgte følelse? Hvordan kan man se det i dens personlighed? Dens æstetik (kostume, tøj)? 

Alle sansende feer har mindst en måde at opsøge deres valgte følelse og ‘indtage’ den. Hvad er din karakters? Hvordan reagerer din karakter, hvis den ikke har fået tilfredsstillet sit behov?

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk