Forårshoffet

Hoffet

Forårshoffet er livets børn. De symboliserer nye begyndelser og udvikling, og der skal derfor altid ske noget i deres liv. Forårsfeen er født under sollys og i smeltende sne.
Man kan forestille sig dem som havende barnlige sjæle; de frygter ikke at sige deres mening og kan skifte humør på to sekunder. De er legesyge, eksplosive, blide og nysgerrige på samme tid. Godtroende og uden den store sans for godt og skidt.
Derudover længes forårsfeerne efter at udtrykke sig kreativt og har en enorm skabertrang. De stræber altid efter at lave nye ting og altid være i bevægelse.

Årstiden

Foråret er en sprudlende årstid med masser af forandring. Sneen smelter, verdenen vågner på ny og får farver igen. Både solen, dyrene og planterne vender tilbage – derfor handler foråret meget om genopstandelse, nye begyndelser, skabelse og udvikling. Det er en tid med både ændring og uro, hvor vejret sjældent er stabilt, med både solrige varme dage og kolde frysende nætter.

Følelsesliv

Forårsfeerne svinger meget følelsesmæssigt. De er som udgangspunkt glade og nysgerrige, men kan hurtigt skifte til at være mere eksplosive og ytrende.

De er ikke bange for at sige hvad de mener og dette kommer også til udtryk i forhold til deres følelser, hvor de også tydeligt viser hvordan de har det.

Æstetik

Pastelfarver, kreativ påklædning, let og flydende stof.

Struktur

Da hoffet stræber efter udvikling og kreativitet, er det de yngste der er højest  på talerlisten og hvis mening vægter højest, da de ofte har et andet syn på tingene og mindre indflydelse fra andre.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk