Nyheder

Nyheder

Her kan du læse om nye tilføjelser til hjemmesiden og andre nyheder. Vi udgiver nye nyheder månedens efter hver spilgang.

Nyheder: Marts, spilgang 2

Velkommen til vores første nyhedsannoncering. Her vil du kunne læse om alt det nye der kommer til at ske inden den kommende spilgang. Der vil altid komme nyheder måneden inden en spilgang, og vi vil altid poste på sociale medier, når vi har lavet nye opdateringer.

 

Overnatning til spilgange

Vi har fået godkendt overnatning i Valby Kulturhus, det betyder, at spillere der kommer langvejs fra kan få lov at overnatte fra fredag til søndag. Dog skal man så hjælpe med opsætning og nedpilning. 

Det er først til mølle, og man kan tilmelde sig overnatning under fanen tilmelding.

 

Sminke, ansigtsmaling og elverører

Vi har en kæmpe sminkekasse med massere vandbaseret ansigtsmaling i alle tænkelige farver, så hvis du ikke vil males hjemmefra, så skal du være velkommen til at låne af os. Vores frivillige vil også hjertens gerne hjælpe dig med at blive sminket.

 

Massere nyt verdensmateriale!

Vores skrivere er hårdt på arbejde for at få opdateret vores verdensmaterialet. Der er blandt andet et nyt magisystem på vej og en masse lore om hvordan feernes verden fungere. Alle hoffene får også lidt mere bid på deres tekster med massere tilføjelser, og samspil med det nye magisystem samt hvordan de forskellige racer interagere med de forskellige hof. 

Tekster bliver løbende opdateret frem til næste spilgang, men er senest færdig den 13. april.

 

Har du flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til rollespillet, er du velkommen til at kontakte os på vores mail – info@feerneshvisken.dk